Testar ny form för nyhetsbrevet

Hej och välkommen till det första testinlägget för Danscentrum Norrs nyhetsbrev.

Detta är ett test av en ny form för Danscentrum Norrs nyhetsbrev. Tanken med att ha nyhetsbrevet på en bloggplattform är att det ska gå snabbare och bli enklare att publicera nyheterna än det var med e-post. Istället för att spara ihop nyheter under två-tre veckor och skicka ut allt på en gång kan jag här publicera en nyhet så snart jag fått kännedom om den och medlemmarna kan när som helst gå in på sidan och läsa. Det har dessutom den fördelen att även utomstående kan ta del av våra nyheter, till exempel personer som funderar på ett medlemskap, eller samarbetsorganisationer.
Precis som tidigare kommer nyheterna att delas in i följande kategorier:
- Kansliet informerar
- Allmän information
- Jobb / audition
- Kurser / workshops
- Bidrag / stipendier / residens
- Samarbetsorganisationer

Jag ska ta fram ett smart sätt att kunna sortera mellan dessa nyheter, så man till exempel kan välja att enbart läsa alla nyheter som har med jobb / auditions att göra. Förhoppningsvis finns det redan innbyggt som funktion i bloggplattformen, jag ska undersöka detta.

Detta är ingen ersättning av vår ordinarie hemsida, http://www.danscentrum.se/norr utan snarare att betrakta som ett komplement som kommer att göra informationsflödet betydligt enklare för både mig som administratör och er som läsare.

Testar att lägga upp ett dokument också, får se hur det går.

Med vänlig hälsning
Erik