Idédag Skapande Skola - bokningen är öppen

Hej, här kommer lite information från Riksteatern Västerbotten!
Nu har vi släppt upp bokningsmöjligheten till den regionala Idédag för Skapande Skola som ska genomföras den 1 november på Midgårdsskolan i Umeå!

För bokning och program, läs mer här

Idédagen bygger på en tanke att vi oavsett vi är tjänstemän, kulturarbetare eller skolpersonal kan behöva en kontaktyta och inspiration av andras idéer för att räta ut eventuella frågetecken kring hur man kan jobba med Skapande Skola-projekt inom ett stort antal kulturområden. Under dagen får vi presentationer av projekt, provapå workshops som man kan anmäla sig till frågestund och tillfällen att mingla, träffa utövare och diskutera idéer. Dagen ligger på kulturlovet så vår förhoppning inom den arrangerande konsulentgruppen är att många lärare, bibliotekarier, rektorer, programansvariga och kulturutövare tar tillfället att vidareutbilda sig på området. Kostnaden är 350kr per person, elever är varmt välkomna och går gratis (elever anmäler sig via samma formulär).

Sprid gärna detta inom era arbetsplatser, till chefen och till skolrektorer i er närhet för detta är ett tillfälle som inte bör missas! Jag kan också tipsa om att man i Umeå kommun i ren entusiasm redan gått in och förbokat ett relativt stort antal platser till sin skolpersonal för att underlätta för dem att anmäla sig eftersom detta ses som ett prioriterat ämne. Detta gillar vi naturligtvis och tar gärna emot ytterligare gruppbokningar från övriga kommuner.

Vi håller även på att jobba om vår facebookgrupp till en facebooksida, gå gärna in och "gilla" om ni har användare så nås ni lättare av väsentlig info från oss.

Till sist, för er arrangörer, barn och ungdomsutbudet är öppet för bokning på www.scenkonstinorr.se, välkomna dit!

Trevlig helg!

Inger Holmberg
Länsteaterkonsulent
_________________________
Riksteatern Västerbotten
Kungsgatan 48
903 26 Umeå
090-14 03 80
www.vasterbotten.riksteatern.se <http://www.vasterbotten.riksteatern.se/>