Pump Up the Battle kommer till Växjö den 9 oktober!

Streetdance-succén är tillbaka! Med ett explosivt street-battle av och med världsmästare!

Än en gång har de bästa internationella dansstjärnorna på streetdancehimlen handplockats för att turnera med Riksteatern. Pump Up the Battle är Sveriges enda turnerande battle där lokala dansare får chans att dansa sida vi sida med internationella stjärnor.
Dansar du streetdance? Du kan få battla med Pump Up the Battle-dansarna!

När vi kommer till stan har vi tryouts/uttagningar. Alla som vill och är 12 år eller äldre, får chansen att visa vad de går för. Om du går vidare kommer du få battla i showen tillsammans med dansarna från turnén!

Fyra personer väljs ut för att gå upp på scen och bilda lag med fyra streetdancestjärnor som täcker in alla stilar - break, popping, locking, hiphop, house. Battlet på scen mellan de fyra lagen bedöms av två domare och publiken.

Vinner du i din stad så går du till finalen i Stockholm - med resa och boende betalt. Och får chansen att vinna 5000 kr* och en betald resa till Paris, hotellnätter och biljetter till Juste debout, streetdancevärldens officiella världsmästerskap!

*ev vinstskatt betalas av Riksteatern!

HÅRDFAKTA:

När: Söndagen den 9 oktober kl 17.30-20.30

Plats: Araby Park Arenas Blackbox

Tider: Tryouts kl 18.00-19.00, show och battle ca 19.00-20.30

Anmäl dig på plats eller via mejl: pump@riksteatern.se<mailto:pump@riksteatern.se&gt;

Läs mer här: http://movement.riksteatern.se/pump-up-the-battle-2011

Lördagen den 8 oktober mellan kl 12 och 19 anordnas också Art of The Streets i och utanför Araby Park Arena i samarbete med Riksteatern, en heldag med graffiti-workshops, öppen vägg, föreläsning, filmvisning och hip hop jam med bla Trimi, Brody & Aluush, Metafour (Gbg) och ALS på scenen, missa inte!
http://www.riksteatern.se/content/art-of-the-streets

Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar

Johanna Huss
Konstnärlig projektledare Araby Community Art

tel: 0708-19 07 40
Regionteatern Blekinge Kronoberg
Box 486
351 06 Växjö