KLEO: Inspirationskväll på temat Arrangörs- och publikutveckling

Du har väl inte missat att anmäla dig till KLEOs spännande inspirationskväll för arrangörer och kulturutövare? Onsdag den 26 oktober bjuder Danscentrum Väst/KLEO och Kultur i Väst in till en inspirationskväll på Nefertiti i Göteborg.

Det blir en kväll på tema arrangörs- och publikutveckling, med föreläsning, samtal, butodans, marimba och slagverk. Men också Dine & Talk, det vill säga samtal med varandra under en välsmakande måltid. KLEO och Kultur i Väst har ordnat denna inspirationskväll specifikt för dig är arrangör, scenkonstnär, entreprenör, dansare, producent, främjare… helt enkelt för dig som vill träffa likasinnade, få nya samarbetspartners eller nätverka under trevliga former..

Vi vill ge dig en kväll av inspirerande föreläsning, dans– och musikupplevelser, nya idéer, opretentiösa möten, nya samarbetspartners, spännande samtal… eller bara inspiration! Därför har vi också bjudit in Marcus Frödin från inspirationsföretaget Universe Imagine som kommer att ge er en enkel och praktisk metod för att få saker att hända, om att utveckla sig själv och sitt arrangemang. Under en timme ges inspirerande historier och personliga erfarenheter som blandas med träffande budskap som gör deltagarna gladare och som visar på fler möjligheter i arrangörskapet.


Om Marcus
Marcus är entreprenör i bok –och inspirationsföretaget Universe Imagine. Han har tidigare varit huvudansvarig för Arvikafestivalen och är också författare till böckerna Inspiratörerna – hur du leder dig själv och andra till framgång, Må bra under tiden du lyckas, Personligt entreprenörskap – att få saker att hända, Drömbok och Arrangera det du vill samt kortlekarna Coacha vem du vill och Påverka vem du vill. Böckerna och kortlekarna har sålts i tiotusentals exemplar och inspirerat människor över hela Skandinavien till att förverkliga mer av sina drömmar, få mer saker att hända och må bra under tiden.

Här är eventet på facebook, se hur du anmäler dig och vad mer som ingår i kvällen: https://www.facebook.com/event.php?eid=160498730704742

Välkomna!!

KLEOKapacitet - Ledarskap - Entreprenörskap - Organisation är ett kompetenshöjningsprojekt och innehåller utbildningar för dans- & scenkonstområdet samt arrangörsutveckling och nätverksbyggande. Projektet är helt finansierat av Europeiska Socialfonden. Läs mer om KLEO på http://www.danscentrum.se/vast under "Projekt KLEO"