Medlemsträning med Katarina Lundmark 3-4:e november

Katarina Lundmark är i Umeå torsdagen den 3:e och fredagen den 4:e november för att hålla i träning för medlemmar i Danscentrum Norr.

Träningen äger rum på Midgårdskolan klockan 14-16 på torsdagen och 9-11 på fredagen. Deltagande är gratis, men anmäl er gärna genom att skicka ett mejl till norr@danscentrum.se så vi vet hur många vi kan förvänta oss. Danssalen kommer vara öppen en stund innan för de som vill värma upp på egen hand.

Om Katarina

Katarina Lundmark är lektor och huvudlärare i jazzdans på Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm. Hon undervisar pedagog- och cirkusstudenter i dansträning, har ämnesrelaterad didaktik och fungerar som handledare för examensarbeten. Katarina har arbetat med vidareutbildning och som gästlärare i många olika sammanhang. I sitt arbete på DOCH har hon arbetat med att utveckla undervisning i jazzdans till att vara flexiblare och innehålla fler didaktiska verktyg. Bl.a. genom att integrera improvisation och hitta former för interpretation baserad på jazzdansens rörelsespråk.
Katarina kommer att undervisa två dansträningsklasser med betoning på dynamik, musikalitet och med inslag av improvisation baserat på det specifika i jazzdans. Målsättningen är mycket energi, högt i tak, sväng och glatt humör!