Nomo Daco presenterar PAPILJONG – en fantastisk föreställning om förändring

Premiären närmar sig för Nomo Dacos nya produktion Papiljong för barn mellan 3 till 6 år, och du är varmt välkommen! Vi hoppas att du har möjlighet att närvara, antingen vid en av föreställningarna 19-20 november eller till en öppen visning 16 november.

Till visningen den 16:e har vi också bjudit in några barn från en förskola på Tomtebo, för att testa mötet med en ung publik några dagar innan premiären.

Tid och plats: 

Öppen visning (work in progress): 16/11 kl. 9.30, Hamnmagasinet, Kulturcentrum för Barn och Unga, Teatersalen. Anmälning till lina@nomodaco.com senast 15/11 kl 17.00

Premiär: 19/11 kl. 13.00, Hamnmagasinet, Kulturcentrum för Barn och Unga, Teatersalen. Biljetter kan hämtas samma dag kl. 12.00 på Hamnmagasinet (gratis inträde).

Föreställning 20/11 kl. 14.00 Stadsbiblioteket, Sagorummet. Biljetter kan hämtas på Stadsbiblioteket från onsdag 16/11 (gratis inträde).

Ta ett barn i handen, eller kom själv - Vi ses!

Vänliga hälsningar, Nomo Daco

Projektet genomförs med stöd av Umeå Kommun och Kulturrådet I samarbete med NorrlandsOperan, Studiefrämjandet, Studieförbundet Vuxenskolan, Ideella kulturföreningen för Barn och Ungdom och Dans i Västerbotten