Workshop i akrobatik med Manuel BojénDanscentrum Norr är glada att kunna presentera höstens workshop i akrobatik med Manuel Bojén. Workshopen genomförs med stöd av Dansalliansen, Region Västerbotten, Dans i Västerbotten och i samarbete med Midgårdsskolan.
Plats: Workshopen kommer att äga rum i Midgårdsskolans lokaler på Regementsområdet i Umeå
När: Schemat för dagarna 31 oktober och 1 november är:
10.00-12.00 Klass/workshop
12.00-13.30 Lunchpaus

13.30-15.30 Klass/workshop

Under workshopen kommer att vi att fokusera på olika former av golvakrobatik där kullerbyttor, hjulningar, handstående och volter är grundläggande övningar. Vi kommer att arbeta utifrån hur man kan införliva detta i dans eller det sceniska arbetet. Vi kommer även att prova på olika former av par-akrobatik och par-akrobatiska övningar så som; två man hög, kullerbyttor och hjulningar tillsammans i par. Tanken med workshopen är att ge dansare och scenkonstnärer praktiska verktyg för att kunna integrera akrobatik i det egna yrkesfält.
Manuel Bojén har arbetat med akrobatik och cirkus i 13 år. Han är utbildad på Cirkus Cirkör i Stockholm och cirkusgymnasiet i Gävle. Han har över 10 års erfarenhet av att framträda och undervisa i akrobatik.
Det är kostnadsfritt för alla våra medlemmar att delta i workshopen. Om du inte är medlem går det bra att ansöka idag genom att klicka på den här länken och följa instruktionerna.
HÄR
Anmälan till workshopen och eventuella frågor sker till: danscentrumnorr@gmail.com