Skip to content
Digital-traning-Emelie
Postat: October 16, 2023

Digital träning

Startdatum: October 23, 2023
Pris: Kostnadsfritt
Plats: Digitalt

Välkommen på digital träning med Emelie Boman!

 

Klassen är tillgänglig från måndag 23 oktober / Aktiv tid på klass 60 minuter.

 

Digital träning sker i samarbete med REGION JÄMTLAND/HÄRJEDALEN och MOSKOSEL THE CREATIVE LAB. Klassen är kostnadsfri för Danscentrum Norr medlemmar – logga in på hemsidan för att komma åt länken till klassen. Ingen föranmälan krävs!

 

KLASS /

I den här uppvärmningsklassen fokuserar vi på att göra övningar som främjar underhåll av kroppen genom bland annat floorbarre. Övningarna strävar efter att hitta placering samtidigt som vi jobbar med styrka, rörlighet och balans. Klassen passar bra som förberedelse för dagen och vad som komma skall och passar dig som tycker om att följa bestämda mönster som du kan lära dig utantill. 

 

BIO /

Emelie Boman är en Umeåbaserad danskonstnär som i över tio år har arbetat som koreograf, dansare och pedagog. Hon har skapat flertalet egna produktioner, både film och scenkonst. Parallellt med frilanslivet undervisar hon  kontinuerligt på Balettakademin i Umeå och har stor erfarenhet av undervisning i olika sammanhang och för olika målgrupper och åldrar. 2019 blev hon tilldelad Region Västerbottens kulturstipendium och 2021 Umeås kulturstipendium, båda för dansens utveckling i området. 2022 fick hon sitt första ettåriga arbetsstipendium från Konstnärsnämnden.

 

 

Varmt välkommen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. 

Håll dig uppdaterad!

Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om våra senaste nyheter, workshops och nya föreställningar!