Skip to content
Skajdde_Liv-1
Postat: June 5, 2023

Kontinuerlig träning NORRBOTTEN

Startdatum: July 17, 2023
Slutdatum: July 27, 2023
Format: fysisk träff
Plats: Se i beskrivningen nedan.

Välkommen på klasser med dansare från Skájdde: Liv, Jenny, Agnes, Linn & Marit!  

Måndag 17 juli kl 13:30-14:45 / klass med Liv
Tisdag 18 juli kl 9:00-10:15 / klass med Jenny
Onsdag 19 juli kl 9:00-10:15 / klass med Agnes
Torsdag 20 juli kl 9:00-10:15 / klass med Linn
Fredag 21 juli kl 9:00-10:15 / klass med Marit
Plats: Gymnastiksal, Vidsel  

Tisdag 25 juli kl 9:00-10:00 / klass med Jenny
Onsdag 26 juli kl 13:00-14:15 / klass med Marit
Torsdag 27 juli kl 9:00-10:00 / klass med Linn
Plats: Scenen, Storforsen (Gymnastiksal, Vidsel)  

Kontinuerlig träning i Norrbotten sker i samarbete med Region Norrbotten. Klasserna är kostnadsfria för Danscentrum Norr medlemmar.
Anmälan sker till liv@invisiblepeople.se  

Klass med Liv Aira / Uppvärmning genom release teknik inspirerade övningar följt av repertoar från föreställningen Skájdde.  
Klass med Jenny Schinkler / Vi inleder klassen med guidad improvisation för att sedan fokusera på lekfulla golvteknik med en del akrobatiska inslag. Det blir många småövningar som vi sedan binder ihop till längre fraser.  
Klass med Linn Lindström / ”Vi inleder med att koppla an till våra sinnen och landa i rummet med oss själva och varandra. Därefter följer både improvisationsbaserade uppgifter och arbete med satt material. Lekfullhet, aktivt lyssnande och tydliga inre bilder visar vägen genom workshopen.”  
Klass med Marit Shirin Carolasdotter / Under denna workshop guidas deltagarna genom en resa där fötterna väver genom rummet tillsammans med andra och skapar lekfulla, musikaliska mönster. Vi går igenom verktyg för hur vi kan använda hela kroppen och sinnet tillsammans, för att kunna vara fullt närvarande i dansen vi utför, samtidigt som vi utmanar oss själva i hur långt vi kan sträcka oss i varje rörelse genom rummet. Med inspiration från sydsamisk bandläggning (vävning) och floorwork, är denna workshop utformad för att kunna använda fantasin och lära oss verktyg för att våga ta fram våra egna, individuella uttryck i dans och koreografi.  
Klass med Agnes Nilsson / ”Att landa i sig själv, i rummet och i mötet med varandra. Att hitta det som väcker inspiration, det man kan vila i och möta något nytt. Att höra, se och tala med kroppen som verktyg. Vi kommer ta oss genom en klass som vi till största del skapar tillsammans med hjälp av olika sorters improvisation. Var kan vi hamna och vilka historier kan vi berätta i det rum vi skapar tillsammans?”

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. 

Håll dig uppdaterad!

Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om våra senaste nyheter, workshops och nya föreställningar!