Skip to content
Kushimaru_digitization_of_a_breakdancer_minimalistic_concept_ve_02e4c7fb-db29-410c-b41d-6d51c309736f kopiera
Screenshot_20220605-160234_Gallery

Alvina Berggren

Dansare, dansledare
Info

Dans är livets gåva!

Som jag beskriver med generell dans gör jag särskilt med baletten. Balett för mig är en konstform uppbyggd på formaliserade positioner och rörelser. En sammanställning av alla dess estetiska uttrycksmedel. Baletten har förmågan att ge en grundstryka, kompletterar andra aktivitetsformer och lägger stor vikt på kroppslig medvetenhet, som gynnar alla oavsett om man är dansare eller inte. Jag vill lyfta fram att baletten är en positiv faktor och har en ståndpunkt att jobba med hela människan. 

Har en stor passion för skapande av material och koreografi. 

När jag undervisar vill jag  inspirera till rörelse- och dansglädje. Dela med mig så mycket som möjligt för att barnen ska känna sig fulla med inspiration att lära sig mer. De ska känna sig delaktiga i processen. Vill att eleverna ska med hjälp av olika sorters musik använda den fantasi, kreativitet och improvisera för variation i lektionen. 

Ta vara på barns olika erfarenheter och egna intressen och hur barn tar sig an och agerar olika på situationer. Det stora engagemanget på att ta del av barnens idéer, tankar och känslor. Observera barnens utveckling och för deras skapande och lust. Deras fantastiska förmåga för kreativitet och lust. 

Detaljer
Tel: 0706332507

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. 

Håll dig uppdaterad!

Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om våra senaste nyheter, workshops och nya föreställningar!