Skip to content
Workshop-Linn
Postat: October 13, 2023

Workshop ETT TVINNAT TILLSTÅND

Startdatum: October 30, 2023
Slutdatum: October 30, 2023
Starttid: 10:00
Sluttid: 12:00
Pris: Kostnadsfritt
Format: fysisk träff
Plats: Balettakademien Umeå, Nygatan 43, 903 30 Umeå

Välkomna till workshop med Linn Lindström!

 

Workshopen sker i samarbete med Region Västerbotten och Balettakademin i Umeå. Kostnadsfritt för dig som är medlem. Kom ihåg att du kan söka reseersättning.

 

BIO /

Linn Lindström är uppvuxen i Piteå och utbildad vid Balettakademins yrkesdansutbildning i Stockholm 2017–2020. Mellan sitt andra och tredje år var hon en del av ungdomskompaniet ilYoung. Efter examen har Linn arbetat med koreografer som Sebastian Matthias, Liv Aira och Helena Franzén i olika projekt i Sverige och Tyskland. Något hon lägger stor vikt vid är att se på konstnärskapet och livet som ett ständigt cirkulärt utbyte. I sitt skapande låter hon därav det vardagliga sippra in med lekfullhet som tydlig ledstjärna. Vidare finner hon sig gärna i tvärkonstnärliga samarbeten. I sådana sammanhang ställer hon sig frågan hur de medverkande kan skapa omgivningar åt varandra där utrymme ges för att uppnå stundens fulla potential.

 

WORKSHOP /

I denna workshop delar jag med mig av den metodik jag utarbetat för skapandet av verket ”Ett tvinnat tillstånd”. Metoder som tar avstamp ur kvantmekanik. Vi undersöker tillsammans vad det innebär att låta rörelse styras av kvantmekaniska fenomen och krafter. Lekfullhet, närvaro och tydliga inre bilder visar vägen genom workshopen. 

 

Lördag 28 oktober 14.00-15.00 och söndag 29 oktober 15.00-16.00 kan ni ta del av  performance Ett tvinnat tillstånd på Bildmuseet i Umeå.

 

Varmt välkommen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. 

Håll dig uppdaterad!

Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om våra senaste nyheter, workshops och nya föreställningar!