Skip to content
WS_Norrdans_Skelleftea-1
Postat: February 6, 2024

WORKSHOP Norrdans: Sierra & Kevin

Startdatum: March 18, 2024
Slutdatum: March 18, 2024
Starttid: 19:30
Sluttid: 21:00
Pris: Kostnadsfritt
Format: Fysisk träff
Plats: Brunnsteaterns danssal, Nordlandergatan 1, Skellefteå 

• WORKSHOP Norrdans: Sierra & Kevin •

 

🗓️Måndag 18 mars 2024 kl 19:30-21:00

📍 Brunnsteaterns danssal, Nordlandergatan 1, Skellefteå 
✅ Anmälan till karolina@danscentrumnorr.se

Workshopen sker i samarbete med Skellefteå dans- & balettförening. Kostnadsfritt för dig som är medlem.

 

BIO / Sierra Kellman

Sierra Kellman är en högutbildad dansare och performer, med en Bachelor of Fine Arts-examen från Toronto Metropolitan Universitys (tidigare Ryerson) Performance Dance-program i Toronto, Kanada. Med många års erfarenhet, har Sierra arbetat professionellt som dansare i Rubberband Dance och Rock Bottom Movement. Genom dessa erfarenheter utvecklade hon sin egen unika stil, som kännetecknas av att vara både smidig och atletisk. Sierra fortsätter att pressa sig själv kreativt och känslomässigt med varje framträdande, och inspirerar publiken med sin passion och hängivenhet för danskonsten.

 

BIO / Kevin Julianto (co-teach) 

Kevin Julianto började dansa balett och samtida dans i sitt hemland Indonesien när han var 13 år. Han har sedan dess studerat vid Hong Kong Academy for Performing Arts och erhåller sedan sommaren 2020 en kandidatexamen i Contemporary Dance från Northerns School i Leeds. Kevin har dansat för koreografer som Siko Setyanto och Josh Marcy i Dansity, Gerard Mosterd och Marich Prakorso i Kreativität Dance Indonesia, Indonesia dance company, Reveriano Camil i Tuva Tanz, Toby Rorimpandey, Farida Oetoyo, Deborah Robertson, Yon Jing Li, Cindy Ng, Eleanor Sikorski, Fernanda Prata och Leu Wijee.

 

 

WORKSHOP / Midnight Oil

’Midnight Oil’ är ett verk som är nära och uppriktigt och där allt ställs på sin spets. I Liz Kinoshitas verk går det inte att undvika den meddragande pulsen och rytmen som både intar och omger rummet. Genom dynamisk dans och koreografi, nystas det i historiens trådar om exploatering av både mänskligt liv och vår planet. I detta intensivt virtuosa verk samlas publiken runt scenens alla fyra sidor. I mitten, uppstår dans och koreografi, som gör hela rummet levande. Musiken i verket skapas av den världskända producenten George Lewis Jr., bättre känd som Twin Shadow.

 

Varmt välkommen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. 

Håll dig uppdaterad!

Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om våra senaste nyheter, workshops och nya föreställningar!