Skip to content
Kopia-av-JamtlandHarjedalen_mall-1
Postat: September 28, 2023

Workshop VIKTOR FRÖJD

Startdatum: October 17, 2023
Slutdatum: October 17, 2023
Starttid: 18:00
Sluttid: 20:30
Pris: Kostnadsfritt
Plats: Scenkonstverkstaden, Odenskogsvägen 42D, 831 48 Östersund

Välkomna till workshop med Viktor Fröjd!

 

Workshopen arrangeras i samarbete med Estrad Norr. Kostnadsfritt för dig som är medlem. Kom ihåg att du kan söka reseersättning.

 

BIO / Viktor Fröjd, danskonstnär, är baserad i Malmö, Skåne. Genom både beställningsupprag och egna produktioner skapar och koreograferar Viktor verk för större och mindre scener som turnerar runt om i Sverige. Med övertygelsen om dansen potential som en väg till en djupare förståelse av att vara människa så har arbetet de senaste åren kretsat kring ärlighet, början, tid (icke tid) och den sociala kraften. Att ha sin grund i street och klubbdans betyder att det improvisatoriska ständigt är närvarande, förståelsen för det sociala, att alla (och allt) som är i rummet (utövare och åskådare) påverkar både stämningen och det som faktiskt uppstår. Snarare än ett normkritiskt förhållningssätt till genre eller scenkonst i allmänhet skulle Viktor förklara det som ett förhållningssätt som bygger på kraften och dansens potential till att öppna upp för varje persons egna upplevelse genom lust och gemenskap.

 

Viktor Fröjd är utbildad vid streetdanceutbildningen på Åsa folkhögskola utanför Katrineholm och har en kandidat i danspedagogik med inriktning street från DOCH – Dans och Cirkushögskolan i Stockholm.

 

Foto: Rebecca Gustavsson

 

Varmt välkommen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. 

Håll dig uppdaterad!

Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om våra senaste nyheter, workshops och nya föreställningar!